Aerial Yoga Utrecht

Aerial Yoga Utrecht

Aerial Yoga Utrecht


Aerial Yoga Lessen


De lessen en workshops Aerial Yoga in Utrecht bestaan uit de volgende onderdelen;

- Beginmeditatie
- Opwarming
- Zonnegroet
- Houdingen in het doek
- Eindontspanning

In de gezellige studio hangen zeven doeken. Op deze manier ben je verzekerd van een intieme sfeer met veel persoonlijke aandacht en een veilige lesomgeving. Alle gebruikte materialen zijn professioneel en gecertificeerd en dus veilig.

Er zijn verschillende mogelijkheden om Aerial Yoga te ervaren:

Cursus Aerial Yoga - 4 of 6 lessen

Wanneer er ruimte in het rooster van de studio is bieden we een cursus aan. Een cursus bestaat uit 4 of 6 lessen waarin alle onderdelen van aerial yoga aan bod komen. Data van de eerstvolgende cursus: volgt binnenkort! Workshop Aerial Yoga

Een workshop bestaat uit 2 uur kennismaken met Aerial Yoga, een lekker kopje thee en een 'fotoshoot'. De kosten voor een workshop zijn 25,- per persoon.

Data van de eerstvolgende workshops:
Data volgen binnenkort! Tijd:
Schrijf je snel in, want vol is vol!

Vriendinnenweekend, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Ook dan is een workshop Aerial Yoga leuk om te doen. Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen de mogelijkheden!

De lessen worden gegeven in dansstudio Aeris op de Westerkade 10 in Utrecht.
Voor meer informatie over de locatie en inschrijven, klik hier: Studio Aeris


Grotere kaart weergeven

Andere mogelijkheden

Naast Aerial Yoga geef ik ook andere vormen van yoga. Deze lessen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsyoga of yoga op school. Interesse? Vul het contactformulier in en we bekijken samen de mogelijkheden!