Aerial Yoga Utrecht


Waarom kiezen voor Aerial Yoga?


Met Aerial Yoga gaat er een nieuwe wereld voor je open. Er is aandacht voor opbouw van fysieke kracht maar ook word je op mentaal vlak uitgedaagd. Omdat je in het doek ook ondersteboven hangt, kun je de zwaartekracht in je voordeel laten werken.

Zweven, schommelen en ondersteboven hangen vraagt je om je grenzen te verleggen. Dit maakt Aerial Yoga ook zo leuk. Je wordt ondersteund door het doek en door de docent op een verantwoorde en veilige manier in de houdingen geholpen. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen en dit vergroot je zelfvertrouwen.

Balans speelt een grote rol bij Aerial Yoga. Het vraagt niet alleen veel van je lichaam, je spieren, maar ook van je wilskracht. Door helemaal op te gaan in het moment, is er geen ruimte meer voor stress, belastende gedachtes of negatieve emoties. Het is een cadeautje voor jezelf!

Vooral de omgekeerde houdingen kunnen heel heilzaam zijn voor het lichaam. Als je bij Aerial Yoga ondersteboven hangt kun je de zwaartekracht in je voordeel laten werken. De wervels van de rug krijgen zo meer ruimte en de spieren kunnen zich helemaal ontspannen. Dit zorgt weer voor een betere doorbloeding en meer ontspanning. Ook de liezen kunnen door de houdingen in het doek weer een boost krijgen.

Aerial Yoga is zeer geschikt voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtsklachten. Omdat het doek het lichaam ondersteunt, komt er minder spanning op de gewrichten en zorgen de houdingen juist voor verlening en versteviging van de spieren en meer ontspanning van het lichaam.

Het doek zorgt aan het eind van de les voor een heerlijke cocon waarin je jezelf kunt terugtrekken voor een ontspanning. Zo kom je weer even helemaal tot jezelf.

Aerial Yoga haalt je speelse kant weer helemaal naar boven. Echt een cadeautje voor jezelf!

Aerial Yoga Utrecht

Aerial Yoga Utrecht